keskiviikko 14. joulukuuta 2011

helsinki 4.-6.12

N&S: Päätettii tehä kaksosane postaus täst Helsinkireissust, ja koska tehtii loppujelopuks aika paljo kaikkee eriksee, nii täs on tälläne molempien osalt erilline kertomus toissa viikonlopust (vähä kestäny tänki tekemises..=D). Jotkut asiat nyt on väkisinki samoi, ja tekstii on aiikas paljon, mut toivon mukaa se nyt ei maata kaada!

N: Sunnuntaina heräiltii siin puolenpäivän mais, koomailtii aikamme leffoi katellen ja illal lähettii Iidan ja Suvin kans kiinalaisee syömää. Mein piti mennä johoki toisee mestaa mut sitä ei ilmeisesti enää ollu siel, joten mentii Kampin Tang Dynastyy. Oli muute huonoint kiinalaist mitä oon ikinä syöny, vaik ois luullu et sen näkösest paikas kyl ois ollu vähä paremmat ruuat. Sitte ku oltii syöty ni mie, Jassu ja Roope mentii leffaa kattoo Risto. Iha ihmeelline leffa oli kyl, ei iha vastannu odotuksii.. Mut Aku Hirviniemi pelasti sen ees osittai. =D Oltii jo päätetty heti perjantain et katotaa molemmat Hostelit ja sunnuntai-iltan katottii ensimmäine, maanantain toine. Ne molemmat oli aika hyvii (=ei läheskää nii ällöttävii ku oon aina kuvitellu), kakkone oli juonellisestiki älyttömän hyvä. Arvailtii koko aja sitä juonen kulkuu, ja aina meni arvaukset metsää. =D Valvottii jälleen kerran jonnekki aamuyöhö. Varmaa kertaakaa ei menty enne 3-4 nukkuu, paitsi lauantaina myö Jassunkaa käytii puolenyön mais nukkuu, mut herättii puol 5 Roopen takia.. =D



Maanantain nukuttii taas hieman liian pitkään ja käytii hakees miu vanhojen mekko Töölöstä. Illal mentii keilaamaa Suvin ja Iidan kaa, ja kukas vei ;) Illast sit vedettii kunnon Singstar battlet, oli kyl iha huippukivaa laulaa kunnol pitkäst aikaa! Tiistain höntsättii koko päivä ja lähettii ajaa takasipäi 4 jälkee.



S: Sunnuntai alko Iidal kans joskus puoleltpäivin, itseasias Nooran soittoo. Miu puhelin oli soinu aamul parii otteesee ja Viola lähti Iidalt jo joskus ysilt nii tuli heräiltyy jo pari kertaa siin aamun aikan muuteki. No sit päätettii ryhdistäytyy ja raahautuu suihkuu, ja sen jälkee laittauduttii ja syötii Iidan äitin tekemää pitsaa, joka oli muute hirmu hyvää! Sit mentii stadii, tarkemmi ottae hortoilee Kaivopihalle ja Citykäytävälle, ja ettimää sellast kiinalaist jota Iina ja Niina suositteli lämpimästi. Ne oli tosiaa käyny siel kolme vuotta sitte, ja yritettii Iidan kaa ettii sitä varmaa joku tunti. Sit ku mentii sellasen infolistan etee, nii katotaa et ei sitä oo ees siin. Sit katon tarkemmi nii se näkyy himmeel siin kultases kyltis ja sen päälle on painettu Esprit oivoi..... No sit naurettiiki sille asialle seuraavat kymmene minsaa (joo meil on halvat huvit) ja suunnattii seuraavaks Kamppiin ja sit iski Iidal huono_olo jote päätettii mennä vaa istuu ekoille vapaille penkeille, ja kirottii sitä ku oltii lähetty nii aikasi liikkeelle. No siin sit aika röhnötettii ja näytettii varmaa joka ohikulkevan ihmisen mielest vanhoilt pulsuilt. Lopult Jassu, Roope ja Noora tuli Kamppii ja suunnattii siit sit syömää tonne kiinalaisee ja sanon vaa kaikille et ei kannata mennä sinne, se oli iha tosi huono ja kallis :< Mentii noitten seuraks venailee et niitte leffa alkais ja suunnattii itiksee vuokraa leffaa. Kelattii et päästää halvemmal, ku meit kumpaakaa ei Putous oo kiinnostanu, ja siin Ristossa on melkei kaikki näyttelijät siitä. Se vuokrattu leffa oli iha hyvä, mut tajuttii yhes vaihees et ollaa kyl molemmat nähty se joskus. Ja se leffa oli A lot like love. No siin mie viel datailin leffan jälkee ja käytii sen jälkee jo aika pia nukkuu.





Maanantai alko iha mukavasti ja kehiteltii Iidan kaa idea, et mennää keilaa kaikki yhes. No sit mentii joskus neljän aikoihi Rollsiii teboilille syömää ja Noora liitty mei seuraa. Sit suunnattii sinne Kampin keilausmestaa ja hohtokeilailtii viiestää, ja sen jälkee suunnattii ostaa miulle vähä meikkei. Loppuillast päädyttii Jassulle laulaa Singstarii! Ei kannata ottaa Iidaa Singstar joukkueesee, muute se on varma tappio :D Laulettii varmaa joku kymmene eri otteluu, ja Iida hävis aina joukkueest riippumatta.
Tiistain katottii Iidan kaa Grease ja se oli iha hyvä. Tilattii myös pitsat ja vaa löhöiltii sängyl rennois vaatteis tekemättä mitää. Sit mentii venailee Roopee bussipysäkille ja sit alkoki paluumatka takas kotii.

7 kommenttia:

  1. hahhaahhahahahha :D t. tiiät kyl kuka
    ps. olitte vaa nii huonoi voitin kyl vänzkin kaa singstaris!

    VastaaPoista
  2. t. tiiät kyl kuka turhaa anonyymeilet siel :dd ai myö vai?!?!?! mie ja noora laulettii kahestaa ja voitettii ylivoimaisesti ja sit ku laulettii siu kaa nii hävittii ylivoimasesti...
    - tiiät kyl kuka xddd

    VastaaPoista
  3. olin vaa nii huono teiä seuras... xd ja toi kamppijuttu xdddd en kestäääää

    VastaaPoista
  4. hahah kaks spurguuuu xddddd niinii joojoo selityksen makuu?

    VastaaPoista
  5. Jee Noora en malta oottaa et pääsen näkee siu vanhojen tanssimekon. :) Meilki on ne nyt vaik ollaanki 3. vuodella mut mie en oo viel tilannu sitä mekkoo ku en ossaa päättää millase halluisin. Netistä oon siis kahtonu mut pitää ne mitatki sit kuitenki kahtoo et tullee oikeen kokone.

    VastaaPoista
  6. haha :D noo mut ei sil nyt viel mikää kiire oo, ainut vaa et jos on sit samanlaine mekko jonku toisenkaa nii sit harmittas.

    VastaaPoista
  7. Niinpä. Siks mie koitan ehtii jonku mahollisimma erilaise. Oon jo löytäny yhen semmosen mikä on 2-värinen ni ei sen pitäs olla nii tylsä ku aika monel on näkyny sellasii missä on vaa 1 väri. Ja ku täältä perseest ei löydy oikeesti mekki ni pitää netistä kahtoo. :D

    VastaaPoista