lauantai 10. joulukuuta 2011

jassupossukissakanatiensuuu

S: Miu kamera on vielkii huollos jote haasteet saa oottaa nyt vähä aikaa, mut postailen teille silti vähä muist aiheist. Sain täs Nooral idean et voisin kirjottaa teille kaikille miu kolmest maailma ihanimmast Maltakamust, joist on tullu tän puoletoistvuoden aikan miu parhaimpii kamui ja en vois ajatellakkaa enää elämää ilma yhtäkää niist. Alotan nyt Jassust ku se on tos vieres!


Olipa kerran maltainekesä jolloin ärsyttävä huonetoveri muuttui kivaksi. Jassun kaa tie ei aluks ollu rakkautta ensi silmäyksellä, koska Jassu ei tykänny aluks miu kieroutuneest huumorist ja katto miut sillo aluks et whattefuck?!?!? Mut pian meist tuli tosi ystävii ja yks parhaimmist muistoist oli vika ilta Jassun ja muitte kamuje kaa EF_discos ja itkettii ja tanssittii samaa aikaa. 

Jassu on luonteeltaa tosi energine ja sosiaaline ja se sanoo ain suoraa mitä ajatteleee. Se ain oikasee miu tupeerauspallohiukset ja siistii ne. Sit se kertoo jos miu toine kulma on tummempi ku toine ja puolustaa ain miut kaikkii ilkeit ihmisii vastaa, kuten Merii. No ei läppä Meri oot iha kiva x) Jassu on myös tosi ystävälline ja huomaavaine ja antaa ain sen sipseist ja karkeist osan miulle vaik on ite ostanu ne! Se on miust tosi ystävyyttä.
Jassun kaa on tosi paljo muistoi, eikä se koskaa tuomitse miut mistää mitä mie teen vaik oon hölmöilly pienen elämäni aikan mone mont kertaa. Parhaimpii muistoi Jassun kaa on Summer up ja kaikki se aika mitä on tullu vietettyy Joutsenos ja Helsingis. Kaikki yhteiset pirskeetki on jääny hyvi mielee. Jassul ja miul on yhteist etenki justin bieber läppä xd 

On meilkii tietty ollu Jassun kaa niiko kaikil muilkii hyvil ystävil vähä heikompiiki aikoi. Ei olla koskaa riielty varsinaisesti, mut esim. kesäl molemmil oli nii paljo tekemist ja aikataulut meni ain ristii nii ei kerenny näkee nii useesti ku ois pitäny :< Mut nyt asiat on onneks eritaval ja nähää aika useesti. 

Ku Jassu on Joutsenos myö yleensä vaa hengaillaa mei kakkie kavereitte kaa ja katellaa leffoi ja nyt ku Roopel on jo ajokorttikiii nii ajellaa ain välil ympäri Joutsenoo ja Lappeenrantaa. Yks parhaist muistoist onkii se ku oltii Roope kyyvis mie, Jassu ja Aki ja jahdattii eräst nimeltä mainitsematonta henkilöö. Välil jos Joutsenos on joskus jotku pirskeet ollaa myös siel. Helsingis ollaa ain melkee oltu joissai bileis, hengailtu Itikses ja stadis ja syöty ain ulkon, erityisesti Teboilin Rolls on tullu tutuks tän puoletoistvuoden aikan. 

Jassu lähtee tiistain Teneriffalle sen perheen ja Ropsulin kaa ja oon siit tosi kade ku myö jouvutaaa jäämää tänne kylmää lumisee Suomee. Loppuu viel tiivistettynä et Jassu on tosi hauska, huomaavaine ja ihku ihmine !
Jassutin on myös iha söpö

Täst tulee nii Jassu mielee

4 kommenttia:

  1. jahtasitte jotain tyyppii?! :D mitä ihmettä, siis millä tapaa ja miks?:D sori jäi häiritsee toi nii iha pakko kysyy :p joo ja cool postaus, buddy! :D

    VastaaPoista
  2. arvasin joteki et täst kysytää mut joo siis iha läpäl vaa ja se oli yks mei tuttu :)

    VastaaPoista
  3. postaus idea :(tosin tää nyt on monessaki blogissa) tehkää joululahjatoivelistat, tosi sellanen ajankohtanen aihe nimittäi!!!!1

    VastaaPoista
  4. tosi hyvä idea kyl muute mut tänä vuon ollaa päätetty mei perheen kaa ettei anneta joululahjaks muut ku rahaa joten en oo ees yhtää miettiny mitä haluisin (= -S

    VastaaPoista