torstai 1. joulukuuta 2011

joulukuu?

N: Koin pienen järkytyksen just ku huomasin et nyt on joulukuu. Marraskuu meni iha sairaan nopeesti, en ees tajuu et mite se on maholllista. Ei sil et valittaisin, nyt on enää yks kuukaus ja yks viikko et oon täysikäne, jjjea! Ainut huono puoli täs joulukuus on se, et se tosiaa on JOULUkuu. Joka vuos inho jouluu kohtaa vaa kasvaa. Ja joo oon varmaa tosi hirvee ihmine (niiku Riika jo sanoki tossa viimeviikolla.. =D) mut minkäs teet. En vaa tykkää ja that's it. Viime joulu oli itseasias aika jees, ku tosiaa vietettii se Teneriffal. Tänä vuon sit taas old school meininkii, miteköhä selviin... No ainaki on joululoma ja sit uusvuos. Ja aika mainio tapa päättää se loma omii synttäreihi. Tosin, kui surullist täyttää 18 sunnuntaina...?



4 kommenttia:

  1. Ohhoh, lohduttaa etten oo ainoo joka tykkää joulust koko ajan vähemmä. :D Minnuu on alkanu lähinnä vituttaa se hössötys. Voi kyl osansa olla sillä et mie joudun tekeen hirveen määrän joulupaketointeja pesisjoukkueen talkoissa et saahaan rahaa.. En kestä ku taas menee vissii 1½ viikkoo joulukuust sillee et meen kasiks kouluun ja tuun joskus puol 9 illalla kotii ku pitää mennä suoraa koulust paketoimaan ja tää jakso on ihan paska ku päivät on aina 8-16. Et ei kyl vissii taas jää omaa aikaa paljo yhtään ja varsinkaan ei sit ite kerkee mitää toisten joululahjoi kahella tai suunnitella.

    VastaaPoista
  2. nojjjoo, inhoon nii paljo ku siit pitää tehä nii iso juttu ja sit niit lahjoi pitää ostaa kaikille ketä vaa tuntee tyylii, ja sit ko ei ees oo rahaa... plus muuteki kaikkial on nii joulust ja sellast ärsyttävän näköst.

    VastaaPoista
  3. Joo, vois vaa karata jonnekki sellaseen maahan missä ei jouluu vietetä. :D Aika kauheeta muute et siun synttäreihi on noi vähän aikaa. :O Ihan hirveetä, en meinaa uskoo et sieki liityt kohta "aikuisten" joukkoon. Pittää käydä sit jossai baarissa joskus. :D

    VastaaPoista
  4. niinpä... no jeess tätä onki ootettu jo jonku aikaa. =D elämä helpottuu huomattavasti sit ko täytän. juu käydää vaa =D

    VastaaPoista