sunnuntai 18. joulukuuta 2011

katriraksupoksu irmuska kitkat katjuska vaimaa

MAMMAT RIIVAA by Karri Koira+ Ruudolf
Veljenpojat- Erittäin Hyvä

Eppu Normaali- Vuonna' 85
S: Noni sit viimeisenä, mut ei suinkaa vähäisempänä on vuorossa Katri!

Voin sanoo et kerrakii miulle kävi hyvä tuuri jossai. Kun oltii menos Maltalle mei eka lento oli Helsingist-Frankfurttii. Ei tietekää päästy Nooran kaa istuu vierekkäi, joka tarkotti nyt sitä et on aika hieroo ekat ystävyyssuhteet lentokonees jonku tuntemattoman vieres. No mie pääsin istuu Katrin vieree ja siit se sit lähti! Juteltii Katrin kaa aika paljo koko lennonaikan oikeestaa vähä kaikest. Katrin toisel puolel istu kans yks tyttö mut se ei oikee osallistunu mei keskusteluihi nii juteltii siin kahestaa.

Sit saavuttiiki jo Maltalle ja istuttii siin pyöväs valitsemas huonetovereit. En muista et olinks mie vai Katri sit loppujenlopuks, joka kysy et mennääks samaa huoneesee.
No sit ku oltii päästy huoneesee purkaa tavaroit Tiina ja Katri pyys et lähetääks niitte kaa kattelee paikkoi ja osraa vettä. No myö mentii ja siin sit hengailtii neljästää. Seuraavan päivän taisinkii hengailla ekaa kertaa Katrin kaa kunnol kahestaa ja siit se mei ystävyys sit oikeestaa kunnol lähti. Jo neljänten päivän oltiii nii omii itteimme ku vaa voi ihmine olla ja jo sillo pystyin kunnol luottaa Katrii ja tiesin et se ei jättäis miut pulaa.

Katrin kaa oli Maltal ain nii hauskaa ja sen kaa on Maltalt varmaa parhaat kokemukset! Se oli miu vakiobile kamu ja koettii kaikki hetket oikeestaa yhes siel (: Jos toiselle tapahtu jotai jännää nii yleensä toisellekkii tapahtu ain sama aikasesti.

Lentokentäl sit itkettii tosi paljo ja kaikist niist ihmisist miul tuli enite ikävä Katrii, mut olin iha sataprosenttisesti varma et kyl myö viel nähää ja nii nähtiikii noi kuukaude pääst Malta jälkee ku mentii ekaks Katrin luokse Lahtee ja sit jatkettii yhes matkaa Iidan ja Jassun luokse Helsinkii.

Mei ystävyys on tosi kestävä välimatkast huolimatta. Soitella usempii kertoi viikos ja kerrotaa iha kaikki jutut, mitä on tapahtunu! Katri on nii samallaine ihmine ku mie. Meil on tosi samallaine luonne ja osa on luullu jopa meit siskoiks ulkonäöllisesti. Kummatkii on sitoutumiskammosii ja osaa sotkee omat asiat aika täydellisesti. En ees tiiä mitä tekisin ilma Katrii. Katri on se, joka ymmärtää miut parhaite ja se jolle voin avautuu ain iha kaikest. Katri on ain miu puolel ja se on nii luotettava ihmine. Katri lähtee ain miu kaikkii hölmöihi juttuihi mukaa ja on vaa miulle omal tavallaa yks tärkeimmist ihmisist ja parhaist kavereist.

Katrin kaa miul on tuhansii muistoja. Oon ain nii onnelline ku nähää ja mei on ain nii kivaa. Aika menee tosi nopeesti ja sit on ain yht surullist lähtee pois tai et Katri lähtis pois. Nykyää nähää vähä harvemmi ku alus johtuen oikeestaa Katrin töist. Nähää kuiteki ain ku on mahollista ja nyt oon todennäkösesti menos Katrille jossai vaihees tammikuut.

Malta, ain ku Katri on ollu Joutsenos ja oon opettanu sitä lautailee tai ollaa menty kylpylää tai keksitty iha mitä vaa tääl pikku_kyläs, se ku oon ollu Katrin luon Lahes ja hengannu vaa sen kämpäs tai sit ku oon ollu sen bileis ja päässy tutustuu sen kavereihi, jotka on tosi kivoi ja sit viel se ku ollaa oltu yhes vallottaa Stadii ja sit Helsingin taiteet. Nää kaikki on ollu nii parhait muistoi Katrin kaa.

Katri on se, jonka kaa isketää ain kaikki jätkät ja ei murehita turhist asioist. Katrin kaa keksitää ain jotai hauskaa ja tehää joitai asioit vaa hetken mielijohteest.


Miul on kauhee ikävä sitä ku ei oo nähny sitä nyt parii kuukautee :< Mut pia myö taas nähää (: Oot paras ! <3

4 kommenttia:

  1. pumpulikorva lelluskaraxu!!! iih ihana, ei vitsi hajoilin tääll vaa :D toi on niiin totta joka sana! xd parasta, ei voi muuta sanoo:) pian nähää!! (((:

    VastaaPoista
  2. nojoo parast tosiaaki! (: hihi jep vihdoin :>
    -S

    VastaaPoista
  3. "Katri on se, jonka kaa isketää ain kaikki jätkät ja ei murehita turhist asioist." haha just : DD

    VastaaPoista
  4. jepjep vähä niiko katri sano tos aijemmas kommentis et totta joka sana (:
    -S

    VastaaPoista