torstai 22. joulukuuta 2011

joululoma!

N: Vaik ulkon näyttää enemmä silt et kesä ois tulos, nii silti vihdoin alko joululoma. Pari viikkoo breikkii koulust tekee kyl todellaki hyvää. Nyt vaa pitäs saaha sitä lunta ja pakkasta, et sais laudan ottaa esii. Saa nähä kaua siinäki menee.. =D Sain täl viikol Jatalt Jenkeist joululahjan (Jersey Shoren ykköskausi, niin parasta!!) ja synttärilahjan, jonka avaan sit vasta kaheksas päivä. Tänää tuli postis toine joululahja, Sex Pistols paita. Nyt viel muutamat lahjat on postist tulematta, mut eiköhä ne sielt pikkuhiljaa rupee ilmestymää.
Miul ei oo nyt mitää kuvii täst viimepäivilt ku ei oo oikeestaa mitää ihmeellist tapahtunu, oon vaa istunu koton kattomas 70's showta ja laittanu Californicationii ja Entouragee lataamaa... Joululomaha menee näit kaikkii maailman ohjelmii katelles iha hujaukses. Varsiki ku pystyn tökkää ulkosen kovalevyn telkkarii ja kattomaa kaikki ohjelmat siitä!

Tungen nyt taas näit Teneriffa-kuvii tähä viime joulult ku miul ei oo viime joululomalt muitakaa kuvii (eikä kyl tuolt Teneriffaltakaa oo ku ehkä 20 kuvaa...)





5 kommenttia:

  1. Todellakin kesä tulossa kun viikonlopun jälkee lämnpötilat on jotain 6-7 astetta !

    VastaaPoista
  2. Kyl miule vaa kelpais jos pääsis kokeileen vähän toisenlaist jouluu. Tai en tiiä tuntusko se sitte jotenki luonnottomalta viettää joulu jossai palmuje alla. Ei kai sitä tiiä ennen ku kokeilee. :D

    Ai nii ja kiitoksia muuten kortista! :) Mie en kerinny ees lähettämään noit korttei ku on ollu nii kiirettä koko joulukuu. :( Pitää kait se synttärikortti sit siule kuitenki kahtoo ku seki tulee jo niin äkkiä täs. :D

    VastaaPoista
  3. anonyymi: nojep, täälläkää ei mitää pakkasii oo ja lunta ei näy mail ei halmeil.. =D

    susanna: oli se kyl miust iha kivaa, mielummi oisin jossai ulkomail joulun ku tääl.
    no ei se haittaa ettet laittanu korttii, enkä mie nyt synttärikorttiikaa vaadi =D

    VastaaPoista
  4. vähä te ootte nättei :) tosi kiva toi blogin nimi :3
    http://jenna-remademylifestyle.blogspot.com/

    VastaaPoista