perjantai 16. joulukuuta 2011

iida efiida iiduskha softis lp sonni tnl pk monsteri


dj ryz feat. va - tervetuloo helsinkiin

S: Nyt on vuoros sit Iida! Mistäs mie alottaisin.... 
No noi puoltoistvuotta sitten istuttii Maltalla tuntemattomie ympäril, ja Iida istu siin melkee miu vieres. Ne "riiteli" Jassun kaa jostai iha turhast, ja olin sillo jo heti päättäny et ton kaa en haluu mennä samaa huoneesee. (olin sillo viel kaiken lisäks tosi ujo.) No sit siin kuiteki kävi nii, et kaikki varas huonekaverit ja mie, Katri, Noora, Tiina, Jassu ja Iida jäätii siihe istuskelee ja jaettiiki sen seurauksen seuraavat kolme viikko sama hotellihuone!

Iida linnotukses

Iida pikkujouluis

Iida toriteineilee
Malta on ollu tähä asti miu elämän paras ja rakentavin matka. Oon kasvanu siel ihmisenä, ja se johtuu vaa noist ihmisist. Noitten takii miust on tullu sosiaaline ja tälläne riemuidiootti, ja Maltan jälkee tuntu et voin vihdoin olla oma itteni, eikä miu tarvii välittää muitten mielipiteist nii paljoo.


No anyway! Eka viikko Maltal oli Iidan ja miu kohal sillai suht jäykkä. Kummatkaa ei oikee ymmärtäny toistesa läppää ja ei hengailtu oikeestaa paljo yhtää. Mut sit viimone eli kolmas viikko meil oli ns. lomaviikko, et sillo ei ollu kouluu ja sillo vaa tehtii matkoi kaikkialle ja biletettii illat mega partyis, beach partyis, comino boatil, tai vaa tutust ja turvallises ef discos. No vikal viikol miulle puhkes korvatulehus ja sen seurauksen miu piti laittaa kolme kertaa päiväs korvatippoi. Iida nukku ain sopivasti vieres, nii ruinasin silt ain, et laita korvatipat ku oon ite avuton.. Iida laitto oikeestaa aina ku pyysin. Joskus herätin sen aamul laittaa korvatippoi ja sehä laitto (: Nii ne tosiystävät tekeeki! Siin ne päivät vieri ja Iidan kaa oli ain nii kivaa! Sit ain ku miulle tapahtu Maltal jotai, nii juoksin heti kertoo siit Iidalle. Vikan päivän istuttii Iida sängyl ja naureskeltii et se ei oo Maltal ollessaa ostanu muutku varmaa 100 juustoo ja 100 soft drinkkii, mei Iida vaa <3


Helsinki-Vantaal sit itkettii ku hullut, iha ku joku ois kuollu, ja halattii toisemme kuoliaaks. Sillo olin tiedostanu ja päättäny et myöhä nähää viel ! Noi kuukauden pääst Maltast tehtii eka reissu Helsinkii, ja siit se sit alkokii. Nykyää ollaaki sit parhait kavereit.


Iidan kaa miul on varmaa Nooran lisäks enite inside juttui, joit kukaa muu ei vaa tajuu. Iidan kaa voi puhuu mist vaa, ja sitä aidosti kiinnostaa miu jutut ja se eläytyy paremmi miu maailmaa ku mie ite! Iida on iha huipputyyppi, ja vaik välil riielläkii nii se on tositosi pient mei suuree ystävyytee verrattun. Pystytää sanomaa toisillemme kaikki suoraa ja osataa myös olla eri mieltäkii asioist.


Iida ei oo ihmisen nii sosiaaline ku mie, mut Iida on ihmisenä maailman luotettavin. Iida stressaa aika paljo pienistkii jutuist, mut se on joissai asiois kyl tosi hyvä juttu! Iida välittää sen kavereist tosi paljo ja se yrittää ain järjestää asiat nii et kaikil ois hyvä.


Iidan kaa on oikeestaa tuhansii muistoi, ja soitellaa sen kaa oikeestaa päivittäi jotai tunnin maratonpuheluit, jois ei oo yleensä ees koskaa mitää järkee. Sekoillaa ain yhes ja nauretaa nii paljo, et muut hajoilee ympäril. Kaikki Helsinki- ja Joutsenoreissut on kuiteki mei parhait muistoi. Ain ku oon Helsingis tai Iida on Joutsenos meil on hauskaa. Syyää iha liikaa, shoppaillaa, biletetäää ja muute vaa hengataa.


Ruttis, Ellun synttärit, Heidin pippalot, miu synttärit, keilaus, Singstar, tuhannet pitkät ja kalliit puhelinlaskut, Suvin bileet x2, Taiteet, Katrin synttärit, Illanistujaiset Joutsenos, Linnotuksen yö, Kaivaris kävely, Jatan läksiäiset, kaikki leffat, shoppaukset yms. Voisin jatkaa tätä listaa lukijoitten kyllästymispisteesee asti. Tätä kaikkee ollaa koettu yhes puolentoist vuoden aikana! Silloku Iida on maannu kipeenä ja darras sängynpohjal ja nukkunu, oon "piristäny" laittamal sen naamalle kuuman toffeekasvonaamion. Jos miul ei oo ollu rahaa Iida on piristäny miu päivää ja tarjonnu ystävällisesti mäkis aterian.


En ois ikin voinu uskoo Maltalle lähties et saan sielt tulles parhaimpii ystävii, ja sellasii ystävii jotka menee heittämäl sellasten ystävien eelle, jotka oon tuntenu mont vuotta. Iida on yks niist ihmisist, jotka ymmärtää miut parhaite ja sille voin avautuu ja kertoo iha kaiken. Se ei koskaa tuomitse miut, vaik oon tehny elämäni aikan nii paljo tyhmyyksii, vaa se tukee miut ja on ain miu puolel.


Tähä loppuu viel Iida on yks miu tärkeimmist ihmisist ja oon maailman onnellisin ku miul on noi täydelline ystävä!  <3



jyrise - parempaa et saa

8 kommenttia:

  1. Vvähänkö vaikuttaa ihanalta ja mukavalta ihmiseltä toi iida, aws:-)

    VastaaPoista
  2. sonni ? monsteri ? (;DDD)
    hassuja nimityksia .. mut kaunis tytto :p kerranki suvilta mua miellyttävä postaus !
    + huva joulua teile kumpikin : s & n !

    VastaaPoista
  3. onks toi vika se kuva jonka kehitit? :D

    VastaaPoista
  4. mitä meinaa: LP, TNL, PK? kiinnostus heräs xd

    VastaaPoista
  5. noi nimitykset on tullu kaikist inside jutuist ja ja noi lp tnl ja pk on sellasii nimityksii et vaik mie ne teille sanoisin nii en usko et ymmärtäisitte niitte todellist käsityst (: kiva kuulla et miellytti! (: samoin hyvää joulua sinnekin suuntaa molemmilt! ja joo iida toi on se kuva jonka kehitin xd
    -S

    VastaaPoista
  6. Iida on ihuna! <3 (: Mun synttärit, heh :D Mä en tiennykkää, et miten teil alko toi tein "juttu" sillon siel maltalla, ku ei Iida ikinä mulle mitään kerro.. :P Aina vaan Suvi V:lle :DD

    VastaaPoista
  7. jep niihä se on (= no nyt sait siitkii sit selvyyden :D
    -S

    VastaaPoista