torstai 1. joulukuuta 2011

se ois sit jo joulukuuu

S: Aattelin tulla vaa ilmottaa et oon viel elossa vaik postauksii ei ookkaa tullu aikoihi. Kamera meni rikki tos viime viikol niiko Noora jo teille vähä inffoili, joten tähä hätää miul ei oo oikee mitää tuoreit kuviikaa.
Pikasii kuulumisii voisin kuiteki päivitellä. Elikkäs huomen on itsenäisyyspäiväjuhla ja mie pääsin soittaa kiippareitten siaa bassoo! Oon halunnu tosi pitkää soittaa bassoo mut mei bändikurssil on muit hyvii bassonsoittajii nii ei oo oikee tullu siihe tilaisuutta, mut nyt sit vihdoin ja iha esiintymisen merkeis jee. Harkat on kyl menny tosi hyvi ja toivottavasti esiintyminekii onnistus joteki.
Tähä välii oon katkera kaikille, jotka kerkee saamaa tollasen huomen ilmaseks :<
Huomen on myös lukiobileet Työviksel ja sinne on hommattu iha DJ, joten miust tuntuu et tulee kyl iha loistoilta. Sit lauantain suuntaan Helsinkii Iidan luokse ja siel on sit kans Noora, Roope ja Jassukii! Lauantain on sit ohjelmas yhet pikkujoulut ja sunnuntai ohjelma riippuu aika pitkälti yhest jutust, jonka Noora voi sit halutessaa myöhemmi paljastaa. Helsingist tullaa sit Roope kyyvil tiistain pois ja keskiviikkon viimestää lupaan postailla runsaal kuvasaldol ainaki tost perjantaist ja tehä vaik teille jonku haasteen siin samal! 
Hyvää joulukuunalkuu kaikille lukijoille! (joit vois kyl olla enemmäkii)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti